TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Panenka na kari s jablkem a rýží

Zpět
  • Autor: evied
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 4393 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 120, SAFA (g): 11, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2197 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaříme rýži v osolené vodě. vepřovou panenku nakrájíme na kousky a na lžičce oleje restujeme, osolíme, přidáme pepř a kari a chvíli dusíme, potom přidáme cuketu a jablko nakrájené na kostky, přilijeme asi 100 ml vody a chvíli dusíme. Do již odstaveného jídla vmícháme kysanou smetanu. Podáváme s uvařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři