- Autor: ABULA
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 50 |
Smetana zakysaná light průměr | 35 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 60 |
Cukr průměr | 5 |
Pudink vanilkový - prášek | 3 |
Rozinky | 5 |
Energetická hodnota celkem: 691 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Z mléka, cukru a pudingového prášku uvaříme hustý puding a necháme za častého promíchání vychladnout. Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou. Přidáme pudink a dobře promícháme nebo vyšlehám e šlehačem. Přimícháme hrozinky a plníme do misek, povrch můžeme ozdobit ovocem nebo nastouhanými ořechy či mandlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.