TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřový přírodní řízek na hrášku s rýží

Zpět
  • Autor: Issina
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 11869 kJ

Bílkoviny (g): 160, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 337, SAFA (g): 40, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1978 kJ

Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 56.2, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

6 libových vepřových kotlet bez kosti naklepeme, osolíme, opepříme, každou lehce pomažeme hořčicí a poprášíme moukou. Takto připravené kotlety opečeme zprudka na másle, podlijeme mírně vodou, posypeme kmínem a pomalu dusíme do měkka, přidáme sterilovaný hrášek a ještě cca 2 minuty vaříme. Příloha je uvařená rýže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři