- Autor: Issina
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 330 |
Sedlčanský hermelín původní český | 100 |
Salát ledový | 500 |
Paprika žlutá | 200 |
Rajčata cherry | 250 |
Ocet Balsamico | 20 |
Sůl | 5 |
Olej olivový | 30 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, ocet Balsamico, olej olivový
Energetická hodnota celkem: 5332 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 889 kJ
Bílkoviny (g): 11.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Ledový salát, žlutou papriku a cherry rajčátka nakrájíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme ocet Balsamico a olivový olej a vše lehce promícháme. Na talíři na jednotlivé porce přidáme vejce nakrájené na měsíčky a hermelín nakrájený na kostičky. Salát je jednoduchý, lehký, rychlý a zasytí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.