- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Red&white quinoa with bulgar wheat | 200 |
Olej řepkový | 10 |
Žampiony | 250 |
Králičí stehno bez kůže (syrové) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3443 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1722 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Stehno vykostíme a nakrájíme na kostičky. Osolíme je, opepříme a orestujeme na trošce oleje. Přidáme pokrájené žampiony, i ty lehce orestujeme a podlijeme vodou, vývarem. Dusíme a když je maso měkké vmícháme bulgur s quinou (předvařené v sáčku).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.