TOPlist
Sledujte nás:

Divočák na víně 92/214

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

divoké koření (pepř, nové koření, bobkový list, tymián), sůl, pepř,chilli

Energetická hodnota celkem: 1486 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso z divočáka nakrájíme na kousky a naložíme do červeného vína tak, aby bylo úplně ponořené. Necháme naložené 2 dny v lednici. Slaninu nakrájíme na kostky a necháme na rozpálené pánvičce opéct, pak přidáme na drobno nakrájenou cibuli a lehce osmažíme. Maso scedíme a necháme okapat. Do "papiňáku nalejeme trochu oleje. Na rozpálený oheň dáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Maso si pustí šťávu, vaříme jej v té šťávě dokud se nevyvaří. Pak přidáme cibulku se slaninou a směs koření a promícháme. Zalijeme vroucí vodou cca 1 l, přidáme 3 větvičky tymiánu. Papiňák uzavřeme a vaříme cca 1 hodinu. Po změknutí masa přídáme 2 lžíce sojové omáčky a 2 lžíce maggi, chilli, červené víno a necháme přejít varem. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem nebo s chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři