TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Banánové lívanečky

Zpět
  • Autor: Simmonska
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, špetka jedlé sody

Energetická hodnota celkem: 719 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 2, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Banánové lívance jsou vynikající varianta teplé snídaně. Takže, pokud máte doma zralejší banány, s chutí do toho! Na jednu porci budeme potřebovat: - 1 zralejší banán - 1 vejce - trochu mléka - lžíci odtučněného tvarohu - špetku skořice - špetku jedlé sody Banán rozmačkáme a smícháme se zbylými surovinami. Lívanečky smažíme na suché pánvi. Případně můžeme pro chuť přidat kousek kvalitního másla. Podáváme ještě teplé. Já si k nim ráda dávám ještě trochu tvarohu, do něhož si lívance namáčím. Také přidávám pár oříšků, případně sušené ovoce. Záleží na chuti každého. Lívance je možné též zadělat z neochuceného kefíru namísto mléka a tvarohu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři