- Autor: cermj@centrum.cz
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 80 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Olej olivový | 15 |
Jablko | 225 |
Mrkev | 225 |
Zelí čínské | 500 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2612 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 237 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Čínské zelí nakrájíme, mrkev a jablka nastrouháme na hrubo. Přidáme ostatní ingredience a promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.