- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 15 |
Citronová šťáva | 30 |
Cibule | 100 |
Ricotta Lovilio | 250 |
Makrela ve slunečnicovém oleji (Giana) | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3782 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 756 kJ
Bílkoviny (g): 15.4, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
2 konzervy makrely ve slunečnicovém oleji Vasco da Gama (slít olej), 1 ricotta, 1 velká cibule, citronová šťáva (30 ml je odhad), sůl, pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.