- Autor: Veronika_kass
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová polévka (nezahuštěná, bez smetany) | 200 |
Sojová alternativa ke smetaně na vaření (Alpro) | 120 |
Cizrna (v suchém stavu) | 200 |
Dochucovadla:
Kmin pepr sul cesnek kurkuma cervena paprika majoran
Energetická hodnota celkem: 3944 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1972 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 16.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Orestujeme cibuli na kokosovem oleji. Pridame cizrnu (namocenou po 12 hodinach) a spolu s cibuli restujeme. Pridame kmin sul pepr a cesnek. Pred koncem pridame cervenou papriku a po chvilce zalejeme zeleninovym/ masovym nebo cizrnovym vyvarem. Varime dokud neni cizrna meka. Nasledne zalejeme cizrnu smetanou a nechsme zredukovat na privarek. Ke konci posypeme majorankou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.