- Autor: olivaoliva
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Karbanátky z vepřového masa.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Strouhanka | 50 |
Cibule | 50 |
Žemle tuková | 50 |
Vejce celá průměr | 50 |
Vepřová krkovice | 350 |
Voda | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5998 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1500 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso umelu, přidám vejce, ve vodě namočenou pokrájenou housku, nadrobno nasekanou cibuli a vše spojím dohromady. Dohustím strouhankou. Osolím, opepřím a vytvaruji 12 karbanátků, které osmažím na 5 ml olivového oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.