- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 15% | 150 |
Cibule | 50 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Zelí červené sterilované | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 735 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Sterilované čerené zelí smícháme s nahrubo nastrouhanou okurkou a najemno nakrájenou cibulkou, zakysankou, solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.