TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bulgur s kuřecím masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, kurkuma, petrželka.

Energetická hodnota celkem: 11542 kJ

Bílkoviny (g): 189, Tuky (g): 94, Sacharidy (g): 291, SAFA (g): 30, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 45, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2308 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 58.2, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Ve větším hrnci si uvaříme bulgur podle návodu. Na začátku varu můžeme přidat kurkumu, bulgur bude hezky žlutý. Na cibulce si opečeme mrkev. Mezitím si uvaříme kuře v páře. Když použijeme upečené kuře z předchozího dne, bude ve směsi maso šťavnatější. Pokrájíme a přidáme k uvařenému bulguru. Přidáme opečenou mrkev a rozmraženou zeleninu. Před podáváním posypeme sýrem a můžeme dozdobit petrželkou. Hmotnost celého pokrmu: 2000 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři