- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Droždí čerstvé lisované | 100 |
Dochucovadla:
majoránka,sůl, pepř, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 2515 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 629 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibulku nadrobno nakrájenou zesklovatíme na másle, přidáme rozdrobené droždí, necháme ho zahoustnout, přidáme vejce a koření a mícháme do zhoustnutí. Během chladnutí šleháme a přidáme další máslo a vyšleháme do pěny, Podáváme na jednohubkách z cz. rohlíku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.