- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice mražená | 200 |
Šunka schwarzwaldská | 20 |
Ricotta | 50 |
Hrášek mražený | 50 |
Gnocchi bramborové (syrové) | 130 |
Energetická hodnota celkem: 1670 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Noky uvaříme dle návodu na obale nebo si připravíme domácí noky. Zeleninu podusíme na pánvi, ochutíme oblíbenými bylinkami, přidáme pokrájenou sušenou šunku a přidáme i uvařené noky. Na závěr vmícháme ricottu (můžeme zředit trochou vody, ve které jsme vařili noky) a ihned podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.