- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 32% | 10 |
Hrášek mražený | 50 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 50 |
Rajčatové pyré | 200 |
Gnocchi bramborové (syrové) | 140 |
Dochucovadla:
bazalka, pepř
Energetická hodnota celkem: 1928 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Bramborové noky si uvaříme dle návodu na obale nebo si připravíme domácí noky. Rajčatové pyré nebo konzervovaná rajčata prohřejeme, přidáme hrášek nebo jinou oblíbenou zeleninu a prohřejeme. Ochutíme bazalkou, oreganem nebo jinou oblíbenou bylinkou. Na závěr přidáme tuňáka a noky a společně prohřejeme. Posypeme strouhaným parmezánem, čerstvými bylinkami a podáváma.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.