TOPlist
Sledujte nás:

Noky s rajčatovou omáčkou a tuňákem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

bazalka, pepř

Energetická hodnota celkem: 1928 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 4, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Bramborové noky si uvaříme dle návodu na obale nebo si připravíme domácí noky. Rajčatové pyré nebo konzervovaná rajčata prohřejeme, přidáme hrášek nebo jinou oblíbenou zeleninu a prohřejeme. Ochutíme bazalkou, oreganem nebo jinou oblíbenou bylinkou. Na závěr přidáme tuňáka a noky a společně prohřejeme. Posypeme strouhaným parmezánem, čerstvými bylinkami a podáváma.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři