TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

tažený štrúdl

Zpět
  • Autor: kebca
  • Uživatelský recept
  • Porce: 40.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, citron. kůra

Energetická hodnota celkem: 16760 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 172, Sacharidy (g): 499, SAFA (g): 76, Cukry (g): 132, Vláknina (g): 63, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 419 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

ocet´= 1 lžička hera=12 polévkových lžic voda=12 polévkových lžic vytvořit těsto, nechat odpočinout 15 minut a udělat 3 díly. Pak vytahovat, dát na pomoučenou utěrku, trošku pomazat roztopeným máslem, strouhanka, jablka, skořice, citronová kůra, smotat a dát na plech s pečícím papírem a cca 30 až 40 minut péct do zbarvení. tak uděláme 3 šišky štrúdlu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři