- Autor: Petrazlamal
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 180 |
Hruška | 250 |
Ovesné mléko | 150 |
Skořice | 10 |
Rozinky | 50 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 50 |
Mouka pohanková | 40 |
Jablečné pyré | 100 |
Kokosové máslo | 20 |
Med | 30 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 7831 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 266,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 979 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 8.1, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 13.9, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny ingredience si smícháme v řídké těsto. Hrušku si nastrouháme, nebo nakrájíme na menší kousky a vmícháme do těsta. Těsto pak přeneseme na menší plech a vtlačíme. Povrch můžeme ozdobit arašídy, či vlašskými ořechy. Pečeme na 180 °C 15-20min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.