TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Salát z červeného zelí a řepy s křenem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 740 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 370 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zelí nakrouháme, osolíme, důkladně promačkáme a napěchujeme do uzavíratelné nádoby. Necháme několik dní v ledničce, aby změklo. Potom k zelí přidáme předvařenou nastrouhanou řepu, bílý jogurt a nastrouhaný křen. Dle potřeby dochutíme solí a octem. Pro zjemnění můžem případně přidat lžičku majonézy.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři