- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
REJ sušenky celozrnné lískooříškové klasy | 68 |
Tvaroh odtučněný průměr | 75 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 25 |
Natu Lískooříškový pražený krém | 25 |
Energetická hodnota celkem: 2688 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 672 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Čokoládu necháme rozpustit na vodní lázni a necháme lehce zchladnout. Poté do ní vmícháme tvaroh a ořechové máslo. Důkladně promícháme a dáme do lednice. Celozrnné sušenky potřeme "nutellou" a dozdobíme libovolným ovocem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.