- Autor: Martin Pavek
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1 |
Cibule | 90 |
Kedlubna | 400 |
Olej řepkový | 8 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
tymián
Energetická hodnota celkem: 1120 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na troše oleje opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme větvičku tymiánu a poté na nudličky nakrájenou oloupanou kedlubnu. Vše ještě krátce opečeme, podlijeme mlékem, osolíme a dusíme do měkka (cca 15 min). Hmotnost hotového pokrmu cca 560 g, EH na 100 g = 200 kJ
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.