TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kedlubnové zelí

Zpět
  • Autor: Martin Pavek
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

tymián

Energetická hodnota celkem: 1120 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 2, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na troše oleje opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme větvičku tymiánu a poté na nudličky nakrájenou oloupanou kedlubnu. Vše ještě krátce opečeme, podlijeme mlékem, osolíme a dusíme do měkka (cca 15 min). Hmotnost hotového pokrmu cca 560 g, EH na 100 g = 200 kJ

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 04. 2024 13:54
Taky ho dělám trochu jinak, stejně jako dýňové - okyselené, se špetkou cukru.
30. 04. 2024 10:43
Kedlubnové zelí shodou okolnosti děláme doma spoustu let, jen trochu jinak. A hlavně k tomu používáme i kedlubnové listy. Skoro žádné jidlo - hlavně zeleninové se u mne neobejde bez česneku.

Naši partneři