- Autor: janabrno
- Uživatelský recept
- Porce: 45.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 250 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celé (syrové) | 25 |
Olej běžný (průměr) | 75 |
Droždí čerstvé lisované | 25 |
Kypřící prášek do pečiva | 2.5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Čekankový sirup | 25 |
Skořice | 5 |
Energetická hodnota celkem: 7953 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 240,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 177 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.