- Autor: janabrno
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 100 |
Vločky ovesné | 100 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 4015 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 669 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.