- Autor: janabrno
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 40 |
Máslo pomazánkové průměr | 40 |
Tvaroh polotučný průměr | 100 |
Jihočeská zakysaná lehká 8% | 60 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Energetická hodnota celkem: 2118 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
zeleninu nastrouháme, jemně osolíme, vše smícháme dohromady, přidáme dvě vařená vejce a případně i syrovou cibuli
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.