- Autor: mhrabcova
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr (syrové) | 310 |
Víno červené | 150 |
Kuřecí vývar (čistý) | 200 |
Cibule | 75 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 120 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Slanina anglická | 50 |
Rajský protlak | 25 |
Energetická hodnota celkem: 4800 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2400 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 30.5, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 13, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.