- Autor: Burtinka
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 237 |
Cukr vanilkový | 40 |
Jahody | 422 |
Energetická hodnota celkem: 2335 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 195 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.