TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Jehněčí ragú se zeleninou

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 100
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

jalovec, bobokový list, rozmarýn, pepř

Energetická hodnota celkem: 4717 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 10, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1179 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Pak přidáme na kostky nakrájené jehněčí, osolíme, opepříme, přidáme nadrcený česnek, jalovec, bobkový list, rozmarýn a vše orestujeme. Zalijeme vodou a necháme dusit cca 60 minut. Poté přidáme na větší kousky nakrájená rajčata, papriku a brokolici, dusíme ještě cca 20 min. Na závěr dochutíme dle potřeby solí a necháme ideálně do druhého dne v lednici odležet. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři