- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Limetka | 50 |
Pistácie (nesolené) | 40 |
Okurka salátová | 200 |
Jahody | 100 |
Ananas | 200 |
Meloun vodní (červený) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 2205 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 551 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechno ovoce i okurku očistíme a nakrájíme na podobně velké kousky. Vše promícháme, ochutíme limetovou šťávou a posypeme sekanými pistáciemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.