- Autor: kacenka.3
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Cibule | 30 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Kukuřice mražená | 30 |
Kuskus celozrnný | 45 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Sůl, bujon a kuskus dáme do misky a zalijeme vroucí vodou. Necháme 10 min. odstát. Na pánvi si na oleji orestujeme cibuli (jarní cibulku), přidáme kukuřici a necháme asi 8 min. podusit. Z tuňáka slijeme vodu, nasypeme na kukuřici, prohřejeme a smícháme s kuskusem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.