- Autor: kacenka.3
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 20 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Citrony | 10 |
Rajčata | 120 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Bujón suchý stav | 5 |
Kuskus celozrnný | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1428 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Kuskus dáme do mísy, zalijeme vroucí vodou s vývarem, olivovým olejem a necháme 5 min. stát. Rajčata pokrájíme na kostky, přidáme do kuskusu společně s tuňákem, citronovou šťávou a bazalkou. Dochutíme solí a pepřem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.