TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Červená řepa s feta sýrem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 10
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1670 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 8, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Červenou řepu si předem uvaříme nebo upečeme nebo pro rychlejší přípravu použijeme předvařenou vakuovanou řepu. Řepu nakrájíme na tenké plátky, zakápneme olivovým olejem, citronovou šťávou nebo balsamikem, opepříme a posypeme rozdrobenou fetou a dýňovými semínky. Dle chuti můžeme posypat i čerstvými nebo sušenými bylinkami. Podáváme s celozrnným pečivem, které pro doplnění bílkovin namažeme cottagem nebo tvarohovou pomazánkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři