- Autor: Hanka Malkova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 110 |
Olej řepkový | 4 |
Okurka salátová | 100 |
Chléb pšeničný celozrnný průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1327 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vejce rozklepneme na rozpálenou pánev s trochou řepkového oleje a mícháme, dokud se nesrazí. Podáváme s libovolnou zeleninou a celozrnným pečivem. Můžeme posypat pažitkou nebo jarní cibulkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.