- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Statek Horní Dvorce Ovčí bryndza | 125 |
švábské špecle | 500 |
Múúú Písek Anglická slanina | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6129 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1532 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 30.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Vyškvaříme slaninu, přidáme uvařené špecle. Brynzu rozmícháme s mlékem a vmícháme do špeclí. Posypeme nakrájenou pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.