- Autor: Berysvob
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory pozdní | 1000 |
Pstruh (syrový) | 400 |
Olej slunečnicový | 30 |
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Brokolice | 500 |
Mrkev | 170 |
Vejce celé (syrové) | 255 |
Jihočeské máslo 82% | 15 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, koření na ryby, vegeta
Energetická hodnota celkem: 13124 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 214,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1875 kJ
Bílkoviny (g): 22.4, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 30.6, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brokolici a mrkev uvaříme v mírně osolené vodě. Do pekáče dáme pečicí papír, dáme osmaženou cibulku a vrstvíme brambory, brokolici a mrkev, upečené filety z duhového pstruha a zakončíme opět vrstvou brambor. Vejce rozšleháme s vegetou a smetanou na šlehání, zalijeme ingredience v pekáči, přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 180stupňů zapékat cca 50minut. Neskutečná mňamka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.