- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.30

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 50 |
Sedlčanský hermelín původní český | 200 |
Cibulka jarní | 50 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 100 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 30 |
Cottage Cheese light Milbona | 100 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 4168 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.