- Autor: VencovskaJana
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 1258 |
Brambory (syrové) | 708 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Eidam 30% | 237 |
Mouka pšeničná hladká | 275 |
Olej slunečnicový | 10 |
Podravka Original | 20 |
Dochucovadla:
Majoránka, pepř
Energetická hodnota celkem: 11449 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 379,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 1431 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 47.4, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Cuketu a brambory oloupat a nastrouhat na jemno. Přidat vejce, hladkou mouku, nastrouhaný Eidam, majoránku, česnek, pepř a Podravku. Je možné přidat i nějaký měkký, na kostičky pokrájený, salám nebo uzené maso. Plech vymazat olejem a vysypat strouhankou. Směs dát na plech (lepší je nižší vrstva) a upéct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.