- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 195 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 33 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mrkev, květák, kedlubnu ve stejném poměru nakrájím na větší kusy, dám do zavařovací sklenice, přidám kmín a lzíci soli, zaliju horkou vodou, zavřu a nechám stát v teplotě místnosti. Po 3-5 dnech se objevý mléčný zákal, to je známka proběhlé fermentace. Přidávám pár kousků ke každému jídlu (pokud se k němu hodí).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.