TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí roláda z mletého masa

Zpět
  • Autor: VencovskaJana
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, koření na mletá masa

Energetická hodnota celkem: 5301 kJ

Bílkoviny (g): 116, Tuky (g): 84, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 24, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1060 kJ

Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Na olej rozklepneme vejce, přidáme hrášek, osolíme, opepříme, dobře zamícháme a usmažíme. Mleté maso ochutíme solí, pepřem, můžeme přidat i koření na mleté maso. Připravíme si obdélník z alobalu a maso na něj rozetřeme. Doprostřed dáme míchaná vejce s hráškem a pomocí alobalu opatrně svineme do rolády. Svinutou roládu můžeme dobře dotvarovat, když si trochu navlhčíme roce. Roládu přendáme do pekáčku a potřeme rozpuštěným málem. Podlijeme vodou a pečeme na 200C asi 60 minut. Během pečení pravidelně poléváme vypečenou šťávou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři