- Autor: Porthos
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knorr Bohatý bujón kuřecí (hotový výrobek) | 33 |
Voda | 1400 |
Rajčata konzervovaná | 650 |
Rajský protlak | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Cibule | 225 |
Máslo čerstvé nesolené | 17 |
Olej slunečnicový | 27 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Dochucovadla:
pepř, bobkový list, nové koření, hřebíček, skořice celá
Energetická hodnota celkem: 4285 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 98,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.