- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 200 |
Solamyl bramborový škrob | 5 |
Mouka rýžová | 15 |
Olej slunečnicový | 25 |
Cibule | 80 |
Fazolové lusky mražené | 100 |
Bonduelle Zeleninová směs Císařská mražená | 100 |
Brokolice mražená | 200 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, čerstvý zázvor, červená paprika, chilli, kari, kmín, voda, stroužek česneku
Energetická hodnota celkem: 4083 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 817 kJ
Bílkoviny (g): 26.4, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na pánvi na oleji orestujeme krůtí prso nakrájené na kousky. Opepříme, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a restujeme. Pak přidáme nakrájené žampiony, okořeníme a opět restujeme. Zeleninu si vedle povaříme. Když je maso měkké, přidáme zeleninu, podlijeme a zahustíme závrtkou ze škrobu a rýžové mouky. Podáváme s rýží, rýžovými nudlemi, bulgurem apod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.