- Autor: kalandra
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 100 |
Cuketa | 75 |
Paprika bílá | 50 |
Celer bulva | 25 |
Mrkev | 50 |
Rajský protlak | 15 |
Česnek | 10 |
Olej olivový | 10 |
Parmezán 32% | 20 |
Cibule | 75 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bobkový list,tymián, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 1712 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
na trošce olivového oleje zpěníme cibuli a posekaný česnek, přidáme rozdrobené mleté maso, koření, opečeme, přidáme zeleninu,rajský protlak, orestujeme, zalijeme troškou vody, přidáme pokrájená rajčata, dusíme do změknutí zeleniny, aby se propojily chutě. Zredukujeme tekutinu. Podáváme se soba nudlemi, sypeme parmazánem a zelenými natěmi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.