- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Protein hrachovo-rýžový | 30 |
Vločky špaldové | 80 |
Mouka špaldová celozrnná | 126 |
Olej slunečnicový | 15 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Energetická hodnota celkem: 4639 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1160 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.