- Autor: Looki
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr třtinový hnědý | 250 |
Ocet Balsamico | 300 |
Paprika červená | 1000 |
Papričky chilli | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7030 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 391,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 370,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 176 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1: Červené papriky a chilli papričky odstraníme jádřince, nakrájíme na stejnoměrné menší kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi v menším kastrůlku. 2:Vaříme pomalu asi 40 minut pod poklicí, pak vše umixujeme do hladké konzistence a propasírujeme přes jemné síto. Necháme vychladnout a skladujeme v lednici. Tajemství je v pomalém vaření. Když tuto zeleninovou pomazánku necháte jemně probublávat, odmění se vám hlubokou a rafinovanou chutí. Je skvělá na chléb i k masu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.