- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 300 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Pórek | 200 |
Dochucovadla:
čenek, sůl, petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 1827 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Filé rozdělíme na malé kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji Potom přidáme nakrájený pórek, nasekaný česnek a vše spolu s rybou ještě opékáme. Zahustíme kouskem másla a mírně podlijeme Nakonec pokrm krátce povaříme a povrch posypeme sekanou petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.