- Autor: errka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Creme fraiche | 200 |
Olej olivový | 3 |
Bazalka | 30 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Slanina anglická | 100 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek, bazalka, citrón
Energetická hodnota celkem: 8002 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 174,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 4001 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 31, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Uvařit těstoviny. Opéct slaninu. Zpěnit nakrájené 2 stroužky česneku a zakápnout citronovou šťávou. Přidat smetanu, osolit, opepřit, povařit. Přidat kukuřici, slaninu, těstoviny a listy bazalky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.