- Autor: Nojvirtka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 130 |
Pórek | 80 |
Česnek | 14 |
Rajčata cherry | 89 |
Cibule | 174 |
Kečup | 50 |
Olej slunečnicový | 19 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 290 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 416 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika, tymián, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 5352 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1338 kJ
Bílkoviny (g): 39.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Vše nakrájíme, dáme do jedné mísy, promícháme a necháme přes noc uležet v lednici. Na druhý den vytáhneme, dáme na rozehřátou pánev a smažíme dokud není maso hotové. Podáváme s rýží nebo bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.