TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí karbanátky z trouby

Zpět
  • Autor: dispro
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 5411 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 33, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1353 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

1) V misce smícháme hovězí maso s vajíčky, přidáme dijonskou hořčici, nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, hodně pepře i majoránky, sůl a 2 lžíce ovesných vloček. 2) Ze směsi vytvoříme rukou karbanátky a ty vyválíme ve zbylých 2 lžících ovesných vloček. Měly by být jen lehce poprášené, aby částečně prosvítalo maso. 3) Karbanátky naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do trouby rozehřáté na 200°C. 4) Pečeme cca 15 minut a potom karbanátky převrátíme. 5) Po dalších 15-ti minutách by měly být upečeny. Můžeme ale i zapéct o pár minut déle, aby byly podle vašich představ.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři