TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vídeňský bramborový salát

Zpět
  • Autor: JanaVi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

ocet, pažitka, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3207 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 104, SAFA (g): 4, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 802 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

brambory a mrkev uvařené ve slupce, ještě teplé smíchat s teplým vývarem a olejem, míchat rychle, dokud nevznikne z oleje a vývaru "majonéza". Dochutit ostatními surovinami

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři