- Autor: JanaVi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (solené) | 600 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Hovězí vývar (čistý) | 200 |
Dochucovadla:
ocet, pažitka, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3207 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 802 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
brambory a mrkev uvařené ve slupce, ještě teplé smíchat s teplým vývarem a olejem, míchat rychle, dokud nevznikne z oleje a vývaru "majonéza". Dochutit ostatními surovinami
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.