- Autor: VencovskaJana
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Sůl | 3 |
Olej řepkový | 15 |
Knackebrot Claver žitný celozrný | 50 |
Eidam 30% | 90 |
Kuřecí steak bez kůže mletý | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5624 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1406 kJ
Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
K mletému masu přidat vajíčko, najemno nakrájenou cibuli a strouhaný sýr. Osolit, opepřit a důkladně promíchat. Vytvarovat karbanátky a obalit ve strouhance a nadrceném knackebrotu. Postříkat z obou stran olejem a dát na pečící papír. péct na 160 C cca 30 minut, pak dopéct při vyšší teplotě ještě 10 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.