TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát "Ruská vejce" s roastbeefem

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petržel kadeřavá

Energetická hodnota celkem: 3820 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 13, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1273 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Brambory, mrkev a vejce uvaříme a vychladíme. Vše nakrájíme a promícháme. Jogurt, tatarku, hořčici a kapary promícháme a nalijeme na pokrájenou směs. Osolíme, opepřime a pžidáme petrželku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři